MRNJAU VIKEND U DOMU OMLADINE: Poziv svim ljubiteljima životinja da macama pruže topli dom
Foto: AP/Ilustracija

Dođite da predemo zajedno

MRNJAU VIKEND U DOMU OMLADINE: Poziv svim ljubiteljima životinja da macama pruže topli dom

Beograd -

BEOGRAD - Društvo Le PETit, Dom omladine Beograda i Veterina Beograd četvrti put priređuju humanitarnu akciju posvećenu dobrobiti životinja i celoj porodici - Mrnjau vikend!

Organizatori pozivaju sve ljubitelje mačaka i one koji će to tek postati: svratite u Dom omladine u nedelju 24. septembra, pronađite i udomite macu svog života i tako unesite iskricu radosti u svoj dom!

foto: Reuters/Ilustracija

Dođite da predemo zajedno!

Na Mrnjau vikendu će biti ponuđene lepe i zdrave mace spremne za udomljavanje, sve spasene sa ulica. Odnegovala ih je i postavila na šapice ekipa odgovornih i predanih volontera koji nesebično ulažu veliku ljubav, trud i značajna sredstva da mace spremne i zdrave odu u nove domove.

foto: AP/Ilustracija

Sve mace prošle su veterinarski pregled, odnegovane su, razigrane i socijalizovane. Njihovi udomitelji dobiće potpuno zdravog i društvenog ljubimca s navikama neophodnim za život u stanu.

foto: AP/Ilustracija

JKP Veterina Beograd će ozvaničiti ugovore o odgovornom vlasništvu, donirati mikročipove i vakcine protiv besnila, i obaviti besplatnu sterilizaciju ljubimca kada za to dođe vreme. Društveno odgovorne firme će darivati ljubimce i njihove vlasnike za srećan početak. Budući vlasnici svom novom ljubimcu treba da obezbede samo ljubav i brigu!

foto: AP/Ilustracija

Mrnjau vikendi se organizuju radi podizanja svesti zajednice o problemu napuštenih i nezbrinutih životinja. Taj problem ne nastaje spontano već zbog neodgovornog vlasništva i gajenja. Nažalost, ove godine je na ulice Beograda izbačen enormno veliki broj skotnih mačaka i čitavih legla tek rođenih mačića.

(Kurir.rs/Lepetit/Foto: AP/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track