RADOVI NA MREŽI U CENTRU: Ovi delovi Starog grada za vikend će ostati bez vode
Foto: Shutterstock

Pripremite zalihe

RADOVI NA MREŽI U CENTRU: Ovi delovi Starog grada za vikend će ostati bez vode

Beograd -

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad za vikend će bez vode ostati potrošači pojedinih ulica.

Od sutra, od 17 sati, pa do 10 časova u nedelju, bez vode će biti potrošači u ulicama Kralja Petra (između Ulica knez Mihailove i Kosančićevog venca), Gračaničkoj, Čubrinoj, Ivan-begovoj, Kosančićevom vencu, Kneza Sime Markovića, Zadarskoj, Srebreničkoj, Fruškogorskoj i Pop Lukinoj (između ulica Brankove i Topličinog venca).

U okolnim ulicama moguć je umanjen pritisak, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija". Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna. Potrošači se pozivaju da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Radovi i u Ruzveltovoj

Zbog prevezivanja potrošača na novoizgrađeni cevovod u Ruzveltovoj ulici, u nedelju 29. oktobra od 8 do 20 sati, bez vode će ostati potrošači na neparnoj strani Ruzveltove ulice, (između Ulice Cvijićeve i Bulevara kralja Aleksandra, na opštini Palilula.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Shutterstock)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track