UŽAS NA LINIJI 56, PLJUŠTALE PSOVKE: Pobesneli vozač posle svađe pretukao devojku
Foto: Printscreeen/Facebook

skandalozno

UŽAS NA LINIJI 56, PLJUŠTALE PSOVKE: Pobesneli vozač posle svađe pretukao devojku

Beograd -

Svakodnevne gužve u gradskom prevozu izazivaju sve veću nervozu građana, koja ponekad eskalira i u fizički obračun, kao što se to desilo danas na liniji 56.

Na stanici ove linije gradskog prevoza na Petlovom brdu, najpre je došlo do oštre rasprave između nervozne devojke koja je, po svemu sudeći, kasnila na posao zbog retkih autobusa, i vozača. Svađa je zatim prerasla u fizički obračun, u kom je, prema izjavama svedoka sa društvenih mreža, deblji kraj izvukla devojka.

Ona se najpre požalila vozaču i pitala ga zašto nije bilo prethodnih pet autobusa, a onda je zatražila broj telefona na koji može da se žali. Vozač ju je međutim ignorisao, uzeo svoju šolju kafe i izašao iz autobusa, govoreći da neće da vozi, uz usputne grube psovke. Takvo ponašanje je još više iznerviralo devojku, koja je, vidno uznemirena, takođe počela da ga vređa i psuje.

On se tada vraća u autobus, hvata je obema rukama i izbacuje iz vozila.

Ovo je još jedan od incidenata koji se često dešavaju u gradskom prevozu, a snimak početka sukoba koji je objavljen na fejsbuk stranici Uživo iz beogradskih tramvaja i buseva pogledajte ovde:

(Kurir.rs)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

ŠOKANTNA SCENA U AUTOBUSU GSP: Pogledajte šta MANIJAK svaki dan radi na liniji 65!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track