NOĆ U BEOGRADU: Žena se otrovala dimom u požaru u Lješkoj, bez svesti hitno prebačena u Urgentni
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

U tri saobraćajne nesreće povređeno četvoro

NOĆ U BEOGRADU: Žena se otrovala dimom u požaru u Lješkoj, bez svesti hitno prebačena u Urgentni

Beograd -

BEOGRAD - U tri saobraćajne nesreće koje su se u toku noći dogodile u Beogradu, povređene su četiri osobe, dok se jedna osoba u požaru otrovala ugljen monoksidom, izjavila je danas portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je rekla da je u nesreći koja se dogodila u 21.12 u ulici Jurija Gagarina kod OMV pumpe povređen vozač motora koji je prebačen na neurologiju Urgentnog centra.

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

U nesreći koja se u 20.56 dogodila u ulici Matice Srpske 81a povređena je muška osoba (55) koja je sa povredom glave prebačena u Urgentni centar.

Prema Macurinim rečima, muška (60) i ženska (30) osoba povređene su u nesreći koja se dogodila u 20.36 u ulici Omladinskih brigada 7v i prebačene su na odeljenje neurologije Urgentnog centra.

Malo pre 22 sata u požaru koji se dogodio u Lješkoj ulici na Banovom Brdu otrovala se žena (60) ugljen monoksidom i bez svesti je prebačena u Urgentni centar, a zatim na VMA koji je centar za toksikologiju.

U toku noći Hitna pomoć je intervenisala 90 puta, od čega 18 na javnom mestu, a za pomoć su se toj službi najviše obraćali hronični bolesnici.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track