KANALIZACIJA SE IZLIVA DIREKTNO NA ULICU: Fekalne vode godinama muče žitelje Krnjače!
Foto: Shutterstock

niko ne reaguje

KANALIZACIJA SE IZLIVA DIREKTNO NA ULICU: Fekalne vode godinama muče žitelje Krnjače!

Beograd -

Meštani Krnjače koji žive pored Zrenjaninskog puta, godinama muku muče sa fekalnom kanalizacijom koja se izliva iz okolnih kuća u atmosferske kanale, ali njihove vapaje, kako kažu ne čuju nadležni.

Nesavesni stanari kuća pored Zrenjaninskog puta, od broja sedam do 39, odnosno na potezu između ulica Partizanski blok i Grge Andrijanovića, sproveli su svoje odvode umesto u septičke jame direktno na ulicu, tvrde meštani Krnjače.

"Godinama se u atmosferske kanale izliva fekalna kanalizacija. Problem je što ove kanale nadležno preduzeće ne čisti i tome mogu posvedočiti građani koji ovim potezom svakodnevno prolaze u velikom broju. Odvodni kanali su stalno puni otpadaka koji vodu neprijatnog mirisa dodatno blokiraju i ne daju joj da otiče", žali se jedan sugrađanin.

foto: Marina Lopičić/Ilustracija

On dodaje da se na ovom potezu nalaze restorani, pekara, prodavnice, stajalište javnog prevoza, ali i put za osnovce ka školi.

Građani su se više puta obraćali opštinskoj inspekciji, ali su osim odgovora da "prijava nije jasna", na kraju "prebacili loptu" na preduzeće "Putevi Beograd".

"Sramota je da se na samo par kilometara od Trga republike kanalizacija izliva na ulicu, a da nadležni na to žmure", zaključuje izrevoltirani sugrađanin.

(Kurir.rs/Blic/S.Luković/Foto: Shutterstock, Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI UŽIVO! Vojska SAD i u Srbiji?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track