BURNA NOĆ U BEOGRADU: Dva mladića povređena u Bečmenu, trudnica u Strumičkoj
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

BURNA NOĆ U BEOGRADU: Dva mladića povređena u Bečmenu, trudnica u Strumičkoj

Beograd -

BEOGRAD - Dva mladića lakše su povređena tokom noći u saobraćajnoj nesreći u ulici Đorđa Sremčevića u Bečmenu, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Do udesa je došlo u 22.46 časova, a poveđeni mladići, starosti od 20 i 25 godina, prevezeni su u KBC Zemun.

U Beogradu su tokom noći zabeležena još dve saobraćajna udesa.

Jedna od njih dogodila se u 22.24 časova u Dunavskoj ulici u Zemunu, u kojoj je učestvovao 31-godišnji muškarac, ali on nije povređen.

foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Druga se dogodila u 20.02 časova na raskrsnici Strumičke i Vidske ulice, posle koje je trudnica, stara oko 29 godina, iz preventivnih razloga prevezena u GAK Narodni front, iako nije imala vidljive povrede.

Hitna pomoć protekle noći intervenisala je 112 puta, od kojih 13 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari, srčani bolesnici, hipertoničari, a u manjem obimu su prijavljene tuče i manje su se javljale osobe u alkoholisanom stanju.

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo šest saobraćajnih nesreća i jedan pad sa visine, posle kojeg je jedna osoba prevezena na Odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, a Hitna pomoć je intervenisala 129 puta, od kojih 41 na javnom mestu, dodala je Macura.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track