NEZAPAMĆENO TEŠKA NOĆ U PRESTONICI: Muškarac ubijen na Miljakovcu, 4 povređena u udesima, povišen pritisak mučio Beograđane
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Hitna pomoć intervenisala 97 puta

NEZAPAMĆENO TEŠKA NOĆ U PRESTONICI: Muškarac ubijen na Miljakovcu, 4 povređena u udesima, povišen pritisak mučio Beograđane

Beograd -

BEOGRAD - Jedan muškarac je ubijen u beogradskom naselju Miljakovac, a četiri osobe su povređene u saobraćajnim nesrećama u Beogradu, izjavila je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Muškarac je preminuo od povreda koje je imao na glavi. Hitna pomoć primila je nešto posle 2.00 poziv, ali kada je stigla na mesto događaja mogla je samo da konstatuje smrt.

U Beogradu su se tokom noći i jutra dogodile i četiri saobraćajne nesreće u kojima su povređene četiri osobe.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila jutros oko 4.20 u naselju Galenika muškarac je automobilom udario u stub, ali je odbio lekarsku pomoć.

Jedna osoba lakše je povredjena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila oko 15 minuta posle ponoći u Beogradskoj ulici u Sremčici.

Jedna osoba lakše je povređena u udesu na Mirijevskom vencu sinoć oko 20.50, a dva muškarca na autoputu za Novi Sad na raskrsnici sa Ugrinomcima u Zemunu.

Hitna pomoć noćas je obavila 128 intervencija, a pomoć su najčešće tražili ljudi sa povišenim krvnim pritiskom.

(Kurir.rs/Beta/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track