SVE SPREMNO ZA VEČERAŠNJI DOČEK U BEOGRADU: Bogat program, besplatan koncert i ulice pune stranaca
Foto: Beta/Milan Obradović

Komunalci u pripravnosti

SVE SPREMNO ZA VEČERAŠNJI DOČEK U BEOGRADU: Bogat program, besplatan koncert i ulice pune stranaca

Beograd -

BEOGRAD - Sve je spremno za večerašnji doček Nove godine u Beogradu, komunalne službe su u punoj funkciji i sve što se tiče organizacije je pod kontrolom.

To kaže zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović, a podseća da je večeras u Centru "Sava" besplatan koncert Otmeno, dok će na glavnoj bini biti grupa Balkanika, Riblja čorba i Aca Lukas.

foto: Beta/Milan Obradović

Mladenović kaže i da je veliki broj stranaca na ulicama Beograda, koji su ovde dobrodošli i da je sigurno da to i osećaju jer, prema njegovim rečima, ima mnogo onih koji se vraćaju u naš grad, kao i mnogo novih turista.

"Produžićemo ovo praznično raspoloženje tako što ćemo i u januaru imati atraktivne programe. Sinoć je održana i generalna proba za doček Nove godine, a pre toga i sjajan koncert na Sava promenadi. Posećenost svih dešavanja je veoma velika, Beograđani su zainteresovani, a naročito interesovanje pokazuju stranci koji izgleda nisu navikli na tako veliki broj dešavanja svakodnevno i to na različitim lokacijama", rekao je Mladenović.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beta/Milan Obradović)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV) PRAZNIČNO KOLO U KNEZ MIHAILOVOJ: Beograd poskakuje u ritmu trube

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track