MALA ŠKOLA FOTOGRAFIJE: Sve što ste želeli da znate, sada imate i koga da pitate
Foto: Profimedia

BESPLATNE RADIONICE

MALA ŠKOLA FOTOGRAFIJE: Sve što ste želeli da znate, sada imate i koga da pitate

Beograd -

Sve što ste želeli da znate o fotografiji, sada imate i koga da pitate.

Šta je to kvalitetna fotografija? Da li znate da kadrirate? Kako da napravite dobru sportsku fotografiju? A šta je sa modnom fotografijom? Koji programi za obradu slika su kvalitetni, a ujedno i pristupačni?

Svaki dan koristite telefon ili fotoaparat, a i dalje vas muče neka snovna pitanja i dileme. Potražite odgovore u Maloj školi fotografije, pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu Grada Beograda.

Pozivamo sve učenike osmih rareda kao i srednjoškolce i gimnazijalce da nem se pridruže tokom januara i februara da zajedno stvaramo. Mala škola fotografije je besplatna a sve što je potrebno je da popuniš prijavu.

foto: Profimedia

Radionice će se odvijati vikendom počevši od 20.01. 2018. a krajem februara očekuje nas izložba izabranih fotografija polaznika. Programom je obuhvaćena istorija fotografije, različite vrste fotografije, podešavanje foto aparata, osvetljenje, sportska i modna fotografija, kao i bezbednost fotografije i etički principi. Svaki polaznik dobija i priručnik koji sadrži navedene teme i objašnjenja, kao i primere.

Autor i voditelj Male škole fotografije je Dragana Udovičić, a gostujući predavaći su: Zorana Jevtić, Aleksandar Dimitrijević, Vesna Lalić i Petar Vujanić.

Pošaljite prijavu na email prijava@alternativnaprilika.org, pozovite 0637215957 ili popunite prijavu na sajtu.

Kompletnu najavu možete preuzeti na linku Mala škola fotografije

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track