AKTIVISTI SDPS OČISTILI PARKIĆ NA SAVSKOM VENCU Ljajić: Konkretne akcije umesto velikih političkih poruka
Foto: Promo

Specifičan vid kampanje uoči beogradskih izbora

AKTIVISTI SDPS OČISTILI PARKIĆ NA SAVSKOM VENCU Ljajić: Konkretne akcije umesto velikih političkih poruka

Beograd -

Aktivisti SDP Srbije, zajedno sa predsednikom stranke Rasimom Ljajićem, danas u očistili park za decu koji se nalazi između stambenih zgrada u Sarajevskoj ulici u Beogradu.

foto: Promo

"Iz parka koji je bio zapušten odneli smo velike količine smeća, zasadili novo cveće i zamenili dotrajale klupice, ljuljaške i kante za smeće. Takođe smo ofarbali sprave na igralištu za decu", piše u saopštenju.

U SDP Srbije ističu da su se odlučili za jedan specifičan vid kampanje.

"Čini mi se da ima dosta velikih političkih poruka. Posebno kada se radi o gradskim izborima, hteli smo na jedan konkretan način da pokažemo kako mi vidimo rešavanje tih malih problema sa kojima se građani u Beogradu suočavaju", rekao je predsednik SDP Srbije Rasim Ljajić.

foto: Promo

On je u razgovoru sa građanima opštine Savski venac rekao da je mnogo važnije da se konkretnim stvarima obraćamo građanima nego političkim porukama kojih će, kako je ocenio, i onako biti previše.

"Naravno da su važni veliki infrastrukturni projekti, ali tokom ove kampanje mi želimo da pokušamo koliko je god to moguće da se reši neki mali problem sa kojima se građani suočavaju. To je naša poruka za sve i zato ćemo se na svaki poziv koji je upućen prema nama odazvati u cilju da učinimo male stvari za građane i da ovakvim konkretnim akcijama damo naš doprinos tokom kampanje", kaže Ljajić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Promo)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

KURIR TV VESTI! KO ĆE DOĆI GLAVE LIDERU SOCIJALISTA?! Dačiću skočio šećer zbog stranačkog kolege!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track