LJAJIĆ SA AKTIVISTIMA OČISTIO PARK NA ZVEZDARI: Poziv Beograđanima da se priključe uređenju prestonice
Foto: Promo

Članovi SDPS u kampanji za beogradske izbore

LJAJIĆ SA AKTIVISTIMA OČISTIO PARK NA ZVEZDARI: Poziv Beograđanima da se priključe uređenju prestonice

Beograd -

Aktivisti Socijaldemokratske partije Srbije zajedno sa predsednikom Rasimom Ljajićem danas su očistili park na Zvezdari.

"Zamenili smo polomljene klupe, kante za smeće, ofarbali i popravili sprave na dečijem igralištu u Ustaničkoj ulici. Iz parka koji je bio zapušten odneli smo i velike količine smeća", navodi se u saopštenju stranke.

SDP najavljuje da će akciju uređenja parkova nastaviti i posle izbora, a građane pozivaju da ih obaveste o stanju parkova u njihovim naseljima i da se pridruže akciji uređenja Beograda.

Ljajić i sa penzionerima na Avali

SDPS danas je organizovala i druženje sa penzionerima na vrhu Avale, a predsednik stranke Rasim Ljajić rekao je da će starijim sugrađanima pokušati da reše probleme sa kojima se suočavaju.

"Sada tokom kampa definisaćemo načine kako da otvorimo što više dnevnih boravaka i domova za stare. Ljudima je to potrebano i ovo je simboličan način da im pokažemo kako ćemo mi rešavati problem sa kojima se oni suočavaju", poručio je Ljajić.

Sodijaldemokratska partija Srbije (SDPS) Rasima Ljajića je danas na planini Avali kod Beograda poklanjala penzionerima i ulaznice za vožnju liftom do vrha TV-tornja.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Ilustracija/Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track