Najnovije vesti

BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Ovi delovi prestonice će u nedelju i ponedeljak ostati bez vode
Foto: Profimedia

Planirani radovi na vodovodnoj mreži

BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Ovi delovi prestonice će u nedelju i ponedeljak ostati bez vode

Beograd

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Savski venac, sutra od 07:00 do 22:00 sata, bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom Bulevarom kneza Aleksandra Karađorđevića, Jovana Marinovića, Neznanog junaka, Paje Adamova, Mačkov kamen, Mihaila Avramovića, Jovana Žujovića i Kronštatskoj.

 

U isto vreme, vodu neće imati potrošači u ulicama Joce Jovanovića, Miloja Đaka, Kraljice Ane i delu naselja Dedinje oivičenom ulicama Neznanog junaka, Josifa Marinovića, Smetanina i Palackova.

 

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar i Voždovac, u ponedeljak 5. februara od 8:00 do 16:00 sati, bez vode će ostati potrošači u ulicama Djerdapskoj (između ulica Šumatovačke i Gospodara Vučića), Južnom bulevaru (između ulica Dr Milutina Zečevića i Vladimira Karića) i Generala Horvatovića (između ulica Đerdapske i Vladimira Karića).

 

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne, saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", koje je zamolilo potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

 

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

 

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...