(FOTO) RADOVI NA TIRŠOVOJ PRI KRAJU: Obnova bolnice u kojoj se leče najmlađi
Foto: Kurir

(FOTO) RADOVI NA TIRŠOVOJ PRI KRAJU: Obnova bolnice u kojoj se leče najmlađi

Beograd -

Dečja bolnica u Tiršovoj ulici polako, ali sigurno dobija svoj sjaj. Radovi na klinici koju su otpočeti u novembru prošle godine, a u kojoj se leče najmlađi sugrađani uspešno se završavaju. Nova fasada se već nazire, a i pored toga što je rekonstrukcija u toku zaposleni rade punom parom.

Prema rečima zaposlenih direktor bolnice doktor Zoran Radojičić im daje dodatan podstrek.

foto: Kurir

- Prezadovoljni smo kako teku radovi. I pored tako ozbiljnog posla klinika besprekorno funkcioniše. Trudimo se da mališani dobiju najbolju moguću negu, a sve ovo što vidite da se radi na fasadi je zahvaljujući direktoru Zoranu Radojičiću i ministarstvu zdravlja. Ponosni smo na kliniku u kojoj sa lakoćom radimo i koja će uskoro izgledati onako kako i zaslužuje jedna ovakva ustanova - kažu zaposleni za Kurir.

Inače, ovo je prvi put od 1924. godine, od kako je izgrađena Univerzitetska dečja bolnica u Tiršovoj ulici, počela je detaljna rekonstrukcija fasade vredna oko 450.000 evra. Proteklih godina fasada se više puta rušila i otpadala, a bilo je i poblema sa olucima koji su podlivali i pretili da ugroze temelje. Uskoro će svim problemima doći kraj.

(Kurir/Ljiljana Stanišić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track