Najnovije vesti

U TORBI NIJE BILO 40 000 EVRA:  Sestra čoveka kome je Siniša Dabić vratio novac ima drugačiju priču
Foto: Printscreen/Prva TV

bilo je mnogo manje

U TORBI NIJE BILO 40 000 EVRA: Sestra čoveka kome je Siniša Dabić vratio novac ima drugačiju priču

Beograd

Priča o Siniši Dabiću, radniku Aerodroma “Nikola Tesla” koji je pre desetak dana pronašao i vratio torbu sa većom količinom deviza, zapalila je danas društvene mreže.

J. Š., sestra mladića koji je zaboravio torbu na aerodromu, naovdi da u “priči ima nekoliko netačnosti”.

- Ja bih baš volela da imam tih 40.000 evra o kojima on priča, ali ne želim da mi nakon njegove izjave neko upadne u kuću i da me opljačka zbog para koje nemam. Sad se bojim za svoju bezbednost – rekla je J. Š. za Blic.

foto: Printscreen/Prva TV

Ona tvrdi da u torbi nije bilo 40.000 evra.

- Moj brat radi u inostranstvu po tri meseca, i ovaj put se vraćao sa takvog putovanja. Kada je sleteo, skupili smo stvari i krenuli ka parkingu, a onda ubrzo shvatili da nedostaje torba sa laptopom, u kojoj je i novčanik. Ja sam se odmah dosetila da pozovem Komunalnu policiju, a brat je rekao: „To mora da je neko već uzeo, neću ni da se vraćam, radio sam tri meseca za džabe.“

Nakon što je pozvala komunalnog policajca, sve vreme su bili na telefonskoj vezi i objasnila mu je gde su tačno ostavili torbu. On je krenuo ka kolicima za prtljag u kome je ostala torba, i pored nje je uočio Dabića. Ubrzo su pristigli i zaboravni mladić i njegova sestra.

- U novčaniku je bilo oko 1.000 dolara i nešto više od 5.000 evra, sve u novčanicama od po 50 evra. Ne znam odakle tom čoveku da je u torbi bilo 40.000 evra. Uostalom, nije ni imao vremena da prebroji novac, jer smo i mi odmah stigli. Sve ukupno je trajalo možda pet ili deset minuta.

foto: Printscreen/Prva TV

Ona tvrdi da je netačno i to da je prvobitno odbio ponuđenu čast.

- Zahvalna sam što nam je sačuvao novac, ali zbog višestruko preuveličane sume, sada se plašim da bi neko mogao da napadne mene i moje dete, a brat je već otišao na naredno putovanje. Takođe, nije istina da moj brat živi u Norveškoj, on čak i nije bio u Evropi. Takođe, rođendan mu nije 10. marta, već u avgustu – priča ova šokirana devojka.

(Kurir.rs/Blic, M.Milojković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) Evo zašto je programer ubio kolegu i pokušao da ubije sebe

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...