NEZAPAMĆENO TEŠKA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Žena (60) poginula u Umci, još 4 povređena u udesima
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Hitna pomoć intervenisala 97 pu104

NEZAPAMĆENO TEŠKA NOĆ IZA BEOGRAĐANA: Žena (60) poginula u Umci, još 4 povređena u udesima

Beograd -

U Beogradu se noćas dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je poginula žena pešak, a dvojica radnika "Bus plusa" su jutros pretučeni, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, nesreća se dogodila u 19.10, a ekipa Hitne pomoći je konstatovala smrt žene starosti oko 60 godina, dok je drugog pešaka starosti oko 70 godina koji je zadobio višestruke povrede, prevezla na reanimaciju Urgentnog centra.

Macura je navela da su jutros u 06.48 sati u ulici Kraljice Marije kod Poštanske štedionice pretučena dva radnika firme "Bus plus", usled čega su prevezena u Urgentni centar.

U Bulevaru Oslobođenja kod broja 34a došlo je do udesa u 19.24 u kojem je povređen mladić starosti oko 23 godine.

U 19.38 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u krugu Sajma u kojoj je povređen muškarac starosti oko 44 godine koji je na licu mesta zbrinut i dobio uput za dalje lečenje.

U 21.02 došlo je do udesa na Zvezdari u ulici Mihajla Todorovića u kojem je povređena ženska osoba starosti oko 64 godine koja je prevezena na Institut za ortopediju na Banjici.

Hitnoj pomoći su se za pomoć noćas najviše javljale osobe sa hipertenzijom i astmatičari, a zabeleženo je 104 intervencije od kojih 23 na javnom mestu.

Juče u toku dana Hitna pomoć je zabeležila 154 intervencije od kojih 54 na javnom mestu i sedam saobraćajnih nezgoda u kojima nije bilo teških povreda, rekla je Macura.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track