(VIDEO) SNIMAK SA KRUŽNOG TOKA U BEOGRADU O KOME BRUJI SRBIJA! Evo šta se zapravo krije iza videa, oglasile se gradske službe!
Foto: Printscreen

STIGLO OBJAŠNJENJE

(VIDEO) SNIMAK SA KRUŽNOG TOKA U BEOGRADU O KOME BRUJI SRBIJA! Evo šta se zapravo krije iza videa, oglasile se gradske službe!

Beograd -

Uključenje inženjera "Beograd puta" Obrada Simića u Jutarnji program RTS-a, snimak je koji se trenutno možda najbrže širi društvenim mrežama, jer je prizor u pozadini potpuno zbunio, ali i nasmejao Srbiju, a evo šta kažu gradske službe šta se zapravo desilo.

Voditeljka RTS-a juče se nešto posle šest sati, u Jutarnji program uključila sa kružnog toka na Bogosloviji, gde je o radu zimske službe "Beograd puta" razgovarala sa dežurnim inženjerom ovog preduzeća Obradom Simićem.

Dok Simić govori kako za zimsku službu nema zime, jedan od gledalaca uočio je jedno vozilo za čišćenje snega "zaglavljeno" u kružnom toku. Naime, tokom više od dva minuta, koliko traje uključenje, ovo vozilo je obišlo četiri kruga i "krenulo" u peti.

Šta se stvarno desilo objasnili su nam ljudi iz "Beograd puta".

- Vozilo koje se vidi na snimku posipalo je industrijsku so po celoj širini kružnog toka i bilo mu je potrebno više od jednog obilaska jer kružni tok ima tri trake. Temperatura asfalta (na tlu) je niža nego temperatura vazduha i bila je u minusu, a kolovoz je bio vlažan - rekli su za iz "Beograd puta".

(Kurir.rs/Blic)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(VIDEO) I KAD ČISTE SNEG, RUSI TO RADE MOĆNO! Za samo minut put postaje prohodan!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track