RELATIVNO MIRAN UVOD U VIKEND IZA BEOGRAĐANA: 3 lakše povređena u udesima, tegobe mučile hronične bolesnike
Foto: Nebojša Mandić/Ilustracija

Hitna pomoć intervenisala 102 puta

RELATIVNO MIRAN UVOD U VIKEND IZA BEOGRAĐANA: 3 lakše povređena u udesima, tegobe mučile hronične bolesnike

Beograd -

U Beogradu su se noćas dogodile dve saobraćajne nezgode, u isto vreme, u kojima su lakše povređene tri osobe, rekla je jutros portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Prema njenim rečima, u 20.48 u ulici Vojislava Ilića kod broja šest, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj je povređena devojka starosti oko 26 godina koja je prevezena u Uregntni centar.

U isto vreme, 20.48, na novom Novosadskom autoputu kod skretanja za Dobanovce u smeru ka Beogradu, dogodila se druga saobraćajna nezgoda u kojoj su povređeni devojka starosti oko 22 godine i 30. godišnji muškarac, koji su odbili dalji prevoz i zbrinuti na licu mesta.

Od hroničnih bolesnika za pomoć su se noćas najviše javljali astmatičari, srčani, osobe sa hipertenzijom i malignitetima, rekla je Macura i dodala da je Hitna pomoć noćas zabeležila 102 intervencija od kojih 19 na javnom mestu.

Juče u toku dana Hitna pomoć je imala 131 intervenciju od kojih 28 na javnom mestu, a dogodilo se tri udesa u kojima nije bilo teških povreda, rekla je Macura.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track