(KURIR TV, FOTO) OVO JE AUTO MUŠKARCA KOJI JE DANAS ISPRED SKUPŠTINE PRETIO DA ĆE SE RAZNETI BOMBOM: Pogledajte kontradiverzionu u akciji! Proveravala zlatni reno i sve okolne automobile
Foto: Kurir

Drama na Trgu Nikole Pašića okončana posle sat vremena pregovora

(KURIR TV, FOTO) OVO JE AUTO MUŠKARCA KOJI JE DANAS ISPRED SKUPŠTINE PRETIO DA ĆE SE RAZNETI BOMBOM: Pogledajte kontradiverzionu u akciji! Proveravala zlatni reno i sve okolne automobile

Beograd -

Osim automobila muškarca, koji se posle pregovora predao, kontradiverziona jedinica i policajci ogledalom su proveravali svaki auto ispred Skupštine tragajući za eventualnim eksplozivom. Saobraćaj u tom delu grada bio je u potpunom prekidu

1 / 77 Foto: Printscreen Kurir TV

BEOGRAD - Penzionisano vojno lice, muškarac M. T. (63) koji je danas naoružan pištoljem ispred Skupštine Srbije pretio da će se razneti bombom, došao je pred srpski parlament u zlatnom renou.

foto: Dado Đilas

Kako se saznaje, ispostavilo se da je muškarac samo pretio, a da nije ni imao bombu. Sa sobom je nosio plastičnu repliku pištolja, a na ovaj korak se odlučio navodno zbog privatnih problema. Posle njegove predaje, jedan deo policijskih snaga napustio je plato ispred Skupštine.

foto: Zorana Jevtić

MUP je potvrdio da je oko 13 sati došao ispred ulaza Doma Narodne skupštine svojim vozilom, koje je spreda oštećeno a, kako je rečeno, vozač je pretio da će se dići u vazduh.

foto: Kurir TV printscreen

Osim automobila naoružanog muškarca, koji se posle jednočasovnih pregovora s pregovaračima MUP predao, kontradiverziona jedinica i policajci su ogledalima nastavili da proveravaju i svaki auto ispred Skupštine tragajući za eventualnim eksplozivom.

Na licu mesta su policija, vatrogasci, kola hitne pomoći, kontradiverziona i policajci sa psima obučenim za pronalaženje eksploziva.

Kako saznajemo, ispostavilo se da je muškarac samo pretio, a da nije ni imao bombu. Sa sobom je nosio plastičnu repliku pištolja, a na ovaj korak se odlučio zbog privatnih problema. Posle njegove predaje, jedan deo policijskih snaga napustio je plato ispred Skupštine.

foto: Printscreen Kurir TV

Saobraćaj na Trgu Nikole Pašića potpuno je obustavljen u oba smera - ka Bulevaru i ka Terazijskom tunelu.

(Kurir.rs/J.R./Foto: Dado Đilas/Zorana Jevtić)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track