TEŠKA NOĆ U BEOGRADU, POŽAR, NESREĆE, SMRT: Devojčica (13) teško povređena u Solunskoj u Zemunu
Foto: Marina Lopičić

Hitna pomoć

TEŠKA NOĆ U BEOGRADU, POŽAR, NESREĆE, SMRT: Devojčica (13) teško povređena u Solunskoj u Zemunu

Beograd -

BEOGRAD - U četiri saobraćajne nesreće koje su se u toku noći dogodile u Beogradu, jedna osoba je poginula a četiri su povređene, izjavila je portpartolka Hitne pomoći Nada Macura.

Ona je kazala da je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u 19.17 sati u Karađorđevoj ulici kod Ekonomskog fakulteta poginula muška osoba (30) kada je podletela pod tramvaj.

U nesreći koja se dogodila u 6.17 na autoputu u smeru ka Nišu, povređene su dve osobe koje su prvo odbile pomoć lekarske ekipe koja je stigla na lice mesta, ali su se posle 40 minuta obratili za pomoć. Kako je Macura rekla, najverovatnije se radi olakšim povredama.

U 00.06 u ulici Gospodara Vučića, kod stadiona FK "Obilić" povređen je pešak starosti između 50 i 60 godina koji je zadobio višestruke povrede ruku, stomaka, grudnog koša i on je prebačen na reanimaciju u Urgentnom centru.

U Solunskoj ulici u Zemunu na izlazu na autoput, u 21.25 povređena je 13-godišnja devojčica koja je sa višestrukim prelomima ruke i povredom glave prebačena najpre na Institut za majku i dete, a potom je zbrinuta u Urgentnom centru.

Prema rečima Macure, noć je obeležio i požar koji se dogodio u 3.34 sati u Dojranskoj ulici na Zvezdari, a tom prilikom jedna osoba se nagutala toksičnih gasova i prebačena je na VMA.

U toku noći, Hitna pomoć je intervenisala 113 puta, od čega 20 na javnom mestu, a na probleme su se najviše žalili astmatičari.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Marina Lopičić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track