VRAČARCI I PALILULCI SPREMITE ZALIHE: Zbog radova naredne nedelje delovi opština bez vode
Foto: Profimedia

restrikcije

VRAČARCI I PALILULCI SPREMITE ZALIHE: Zbog radova naredne nedelje delovi opština bez vode

Beograd -

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na Vračaru, u ponedeljak 16. aprila od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u Cerskoj ulici, između ulica Grčića Milenka i Jadranske.

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je autocisterna, navedeno je u saopštenju JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" će od ponedeljka do subote izvoditi planirane radove na ispiranju vodovodne mreže na opštini Palilula zbog čega će deo potrošača na toj opštini osetiti povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 sata do šest sati ujutru.

Kako je navedeno u saopštenju tog preduzeća, u noći između 16. i 17. aprila povremene prekide i umanjen pritisak osetiće potrošači u naseljima Borča i Krnjača (blokovi "Partizanski", "Branko Momirov" i "Sutjeska").

Naredne noći, od 22 sata do šest sati ujutru, povremene prekide i umanjen pritisak osetiće potrošači u naseljima Kotež i Ovča, a u noći između 18. i 19. aprila žitelji centralnog i severnog dela naselja Borča.

U noći između 19. i 20. aprila povremene prekide i umanjen pritisak osetiće potrošači u južnom delu Borče, na putu za Crvenku i u naselju Krnjača (blok "Sava Kovačević"), a u noći između 20. i 21. aprila oni koji žive duž Pančevačkog puta, u naselju Krnjača (blokovima "Grga Andrijanović" i "Braća Marić").

Tokom radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, navodi se u saopštenju u kom se apeluje na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

U saopštenju se dodaje da će radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediti da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

(KURIR TV VESTI) IMA LI SRBIJA ČEMU DA SE NADA?! Vučić i Merkel o Kosovu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track