TUGA: Preminuo dečak (8) koji  je povredio glavu prilikom pada u dvorištu škole u Mirijevu
Foto: Damir Dervišagić

TUGA

TUGA: Preminuo dečak (8) koji je povredio glavu prilikom pada u dvorištu škole u Mirijevu

Beograd -

Dečak (8), koji je zadobio teške povrede prilikom pada u dvorištu Osnovne škole "Pavle Savić" u Mirijevu, preminuo je nakon višečasovne borbe lekara za njegov život

Prema nezvaničnim informacijama, dečak je udario glavom o ivičnjak.

foto: Damir Dervišagić

- Primili smo poziv da je dete palo i izgubilo svest. Ono je sada prevezeno u Urgentni centar na reanimaciju - rekli su iz Hitne pomoći.

Očevici pričaju da je dečak pao u dvorištu ispred škole i da je neko odmah pozvao Hitnu pomoć. U međuvremenu su došli i roditelji dečaka i napravila se, kako kažu, opšta pometnja, pošto je dete izgubilo svest i pokušavali su bezuspešno da ga osveste.

foto: Damir Dervišagić

Direktor škole Radisav Milić potvrdio je da je dečak primljen u Urgentni centar i navodi da su roditelji sa njim.

- Incident se dogodio nakon nastave. Prema informacijama koje imam, dete je palo tokom igre. Sve vreme sam u komunikaciji sa roditeljima i pratimo stanje deteta - kaže Milić

Prema nezvaničnim informacijama do kojih je došao Kurir, dečak je navodno nedavno imao tešku operaciju na srcu. Moguce da mu je pozlilo i da je zato pao. Navodno, nije bilo nikakvog gurkanja medju decom, niti ga je bilo ko od drugova oborio ili povredio.

foto: Damir Dervišagić

Nesrećni dečak je pao između 19:30 i 20 časova. Prisutni su mu odmah pritekli u pomoć, ali su mu ruke bile hladne, a oči širom otvorene i nepomične.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, navodno je ekipi Hitne pomoći trebalo duže da stigne, jer nisu znali gde je škola.

(Kurir.rs/Blic Foto: Stefan Jokić/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track