Najnovije vesti

BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Ovi delovi Zvezdare i Starog grada danas će ostati bez vode
Foto: Profimedia

Planirani radovi na vodovodnoj mreži

BEOGRAĐANI, PRIPREMITE ZALIHE: Ovi delovi Zvezdare i Starog grada danas će ostati bez vode

Beograd

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zvezdara danas od 08.00 do 17.00 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Nikole Grulovića, Živka Jovanovića i okolnim ulicama, navodi se u saopštenju JKP "Vodovod i kanalizacija".

Takođe zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad sutra od 08.00 do 20.00 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Knićaninovoj (između ulica Visokog Stevana i Skenderbegove), Dubrovačkoj (između ulica Cara Dušana i Dunavske), Skenderbegovoj (između ulica Cara Uroša i Knićaninove), Despota Đurđa, Visokog Stevana i okolnim ulicama. Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad danas od 08.00 do 20.00 sati bez vode će ostati potrošači u ulicama Knićaninovoj (između ulica Visokog Stevana i Skenderbegove), Dubrovačkoj (između ulica Cara Dušana i Dunavske), Skenderbegovoj (između ulica Cara Uroša i Knićaninove), Despota Đurđa, Visokog Stevana i okolnim ulicama.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" na telefon 3 606 606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web adresi www.bvk.rs.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Profimedia)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...