TALENTOVANI OD MALIH NOGU: Mališani iz Teatra Talija predstaviće se publici predstavom Petar Pan, ali i kroz dva Nušićeva komada
Foto: Kurir

dom kulture studentski grad

TALENTOVANI OD MALIH NOGU: Mališani iz Teatra Talija predstaviće se publici predstavom Petar Pan, ali i kroz dva Nušićeva komada

Beograd -

Radionica glume "Teatar Talija" izvešće, na kraju pete sezone u Domu kulture „Studentski grad“, tri predstave koje će na najbolji naćin prikazati dostignuti glumački nivo svojih polaznika.

Mlađa grupa (4-7 god.), odigraće u subotu 26. maja u 11 sati, predstavu "Petar Pan", u kojoj će deca, osim glumačkih, pokazati i svoje igračke i pevačke sposobnosti. Poznata dilema, treba li odrasti ili ostati večito dete, u ovoj predstavi će se obraditi na duhovit i deci blizak način.

Srednja grupa dece (8-10 god.), odigraće u subotu 26. maja u 13 sati adaptiranu verziju Nušićeve komedije "Ožalošćena porodica". Mališani će pokušati da udahnu novu dozu humora kroz neuobičajene muzičko-pantomimske scene.

Najstarija grupa (11-17 god.), će se takođe predstaviti kroz Nušićev komad – "Svet", u nedelju 27. 5 u 12 sati. Koliki je uticaj ogovaranja i tračarenja okoline na jednu naizgled stabilnu porodicu i da li se tu nešto promenilo do današnjih dana, otkriće nam ova, uvek aktuelna, komedija.

Kurir.rs/Foto: Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja