Najnovije vesti

UKIDAJU SE TROLEJBUSI 28 I 40, POJAČAVA SE LINIJA 41: Izmene za vikend zbog radova na mreži
Foto: Dragana Udovičić

od subote 9. juna u 00.30 do ponedeljka, 11. juna u 3.30 časova

UKIDAJU SE TROLEJBUSI 28 I 40, POJAČAVA SE LINIJA 41: Izmene za vikend zbog radova na mreži

Beograd

BEOGRAD - Zbog radova na trolejbuskoj mreži u Ulici Dimitrija Tucovića, na delu između ulica Batutove i Branka Krsmanovića, u smeru ka Ruzveltovoj ulici, od subote, 9. juna, od 00.30 časova do ponedeljka, 11. juna, do 3.30 časova menja se režim rada linija javnog gradskog prevoza.

Ukidaju se trolejbuske linije 28 i 40, trolejbuska linija 41 (Studentski trg – Banjica 2) biće pojačana, a uspostavlja se autobuska linija 28A na relaciji Studentski trg - Zvezdara. Trasa linije 28A je ista kao i trasa trolejbuske linije 28 u redovnom režimu. Privremeno se izmeštaju stajališta u smeru ka Ruzveltovoj - „Živojina Žujovića”, oko 30 metara posle raskrsnice sa Gradištanskom, ispred kućnog broja 105; „Gradska bolnica” za liniju 79 izmešta se u Batutovu, 30 metara ispred raskrsnice sa Ulicom Dimitrija Tucovića, ispred kućnog broja 22;

„Gradska bolnica” u Ulici Dimitrija Tucovića ispred raskrsnice sa Batutovom ulicom, u zoni obeleženog TAKSI stajališta za linije 28A i 77. Privremeno se ukida stajalište „Čegarska” (u smeru ka Ruzveltovoj).

(Kurir.rs/Beoinfo/Foto: Dragan Udovičić/Ilustracija)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...