Najnovije vesti

BEOGRAD DOBIJA BULEVAR VUDRA VILSONA: Imaće 6 traka, kružni tok, drvored i biciklističke staze, a evo gde će se tačno nalaziti!
Foto: Nebojša Mandić

Rekonstrukcija ulica

BEOGRAD DOBIJA BULEVAR VUDRA VILSONA: Imaće 6 traka, kružni tok, drvored i biciklističke staze, a evo gde će se tačno nalaziti!

Beograd

BEOGRAD - Beograd će dobiti nov bulevar koji se gradi u sklopu projekta "Beograd na vodi" i koji je odlukom Skupštine Beograda poneo ime nekadašnjeg američkog predsednika Vudra Vilsona.

Trebalo bi da bude završen u martu sledeće godine - na taj način, ovaj potez  će se povezati sa Bulevarom vojvode Mišića, tačnije sa budućim kružnim tokom koji će tu biti izgrađen. Paralelno sa Savskom ulicom, bulevarom će moći da se izađe na Karađorđevu ulicu.

To će istovremeno biti alternativa za vozače, dodao je on, dok se bude radio Savski trg, jer će Savska ulica biti delimično zatvorena.

Bulevar će biti najveći u Beogradu, sa šest traka, dve biciklističke staze, drvoredima. Rekonstrukcija Savskog trga trebalo bi da počne do novembra, a radi se takođe od novca investitora Beograda na vodi.

(Kurir.rs/Tanjug/ TV Pink/Foto: Nebojša Mandić)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...