Tuča u pekari u Bulevaru

Hitna pomoć

Tuča u pekari u Bulevaru

Beograd -
Saobraćajna nesreća dogodila se rano jutros oko dva sata u Višnjičkoj 15, kada je automobil udario u stub

BEOGRAD - Tokom noći i jutra u Beogradu se dogodila jedna saobraćajna nesreća i jedna tuča u kojima su povređene dve osobe, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Saobraćajna nesreća dogodila se rano jutros oko dva sata u Višnjičkoj 15, kada je automobil udario u stub, a muškarac star 22 godine zadobio je tupu povredu glave i prevezen je u Urgentni centar.

Tuča se dogodila oko sedam sati u pekari u Bulevaru kralja Aleksandra 352, a osoba koja je povređena prevezena je na maksilofacijalnu hirurgiju.

Tokom noći Hitna pomoć je obavila ukupno 115 intervencija, od kojih 30 na javnom mestu, dok je u poslednja 24 sata bilo ukupno 249 intervencija, od toga 94 na javnom mestu.Na Adi je bilo ukupno devet intervencija, a jedan dečak od 15 godina zadobio je povredu nosa.

Pored toga, juče su se u toku dana Hitnoj pomoći javljali i hronični bolesnici, bilo je saobraćajnih nezgoda i alkoholisanih tuča, ali bez ozbiljnih posledica.

Macura je apelovala da se poveća oprez u saobraćaju, naročito kada je reč o motoristima.

Ona je, takođe, savetovala da se na visokim temperaturama obavezno zaštitimo od sunca i sa sobom uvek nosimo vodu, lagano se hranimo i što češće provetravamo prostorije noću.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja