BAZEN, IGRAONICA, TERETANA, RECEPCIJA: Zavirite u unutrašnjost LUX STANOVA Beograda na vodi! (FOTO)
Foto: BW

Kurir na licu mesta, Sve spremno za sutrašnje useljenje

BAZEN, IGRAONICA, TERETANA, RECEPCIJA: Zavirite u unutrašnjost LUX STANOVA Beograda na vodi! (FOTO)

Beograd -
1 / 13 Foto: BW

BEOGRAD - Stambene kule u Beogradu na vodi za vikend dobijaju svoje prve stanare.

foto: BW

Reč je o prostoru od milion kvadratnih metara, koji će ukupno imati 6.000 stanova, 14.000 stanara, a čak 12.000 ljudi će u ovom kompleksu i raditi.

foto: BW

Useljenje u još dve zgrade, od kojih je izgradnja jedne stigla do 20, a druge do 17. sprata, očekuje se sledeće godine...

foto: BW

... dok su radovi na najvećem tržnom centru u ovom delu Evrope još u toku - tržni centar će zauzimati površinu od 300.000 kvadratnih metara, a uskoro počinje izgradnja kule koja će biti najviša u centralnoj istočnoj Evropi.

foto: BW

U toku su poslednje pripreme za useljenje stanara u zgradi od 20 spratova sa 296 stanova. Obe kule imaju po tri lifta, od toga po jedan teretni, a svi stanovi imaju terase.

foto: BW

Stanova po strukturi ima raznih - od dvosobnih do petosobnih, a zgrada je opremljena i bazenom, teretanom, podzemnom garažom, igraonicom za mališane...

foto: BW

Zanimljivo je da unutar podzemne garaže postoji i poseban deo za "parkiranje" bicikala.

1 / 9 Foto: Tanjug/Dimitrije Goll
foto: BW

Useljenjem prve dve kule završena je prva faza projekta - kula A je visoka 20 spratova i ima 296 stanova, koji su po strukturi od dvosobnih do petosobnih.

U kuli se, od pratećih sadržaja, nalaze bazen za decu i odrasle, teretana sa najsavremenijom opremom, igraonica za decu. Tu su i dva podijuma za stanare - na drugom i četvrtom nivou, sa zelenim površinama i dečijim igralištem, kao i podzemna garaža, i lokali, kafići i restorani u prizemlju.

(Kurir.rs/Beoinfo/Foto: BW)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track