ŠOK SNIMAK! JUČE 209, DANAS VOZI 250 km/h PO BEOGRADU: Najbogatiji srpski klinac izaziva sudbinu u svom superautomobilu! (VIDEO)

Beograd -

Nakon što je snimak mladića koji ulicama Beograda izazvao pravu buru na društvenim mrežama

Taman kada smo pomislili da je mladić koji vozi lamborginija 209 na sat ulicama Beograda dostigao vrhunac bahatosti i nasilničke vožnje, on nas je zaprepastio još šokantnijim snimkom.

Naime, mladić čiji profili na društvenim mrežama obiluju fotografijama luksuznog života kakav vodi, postavio je na svoj Instagram profil novi video na kojem se vidi kako na jednom delu auto-puta u blizini Beograda vozi automobil čak 249km/h. Dakle, duplo više od dozvoljenog.

Kako se sam mladić koji inače živi u Cirihu pohvalio na društvenim mrežama, on ovih dana boravi u Beogradu na čijim ulicam svakodnevno testira perfomanse svog superautomobila i, reklo bi se, izaziva sudbinu.

Inače, reč je o mladiću kojeg domaći mediji nazivaju "najbogatijim srpskim klincem" i čiji je snimak proslave punoletstva pre dve godine izazvao veliku pažnju javnosti, kada je za rođendan dobio upravo ovog lamborginija.

(Kurir.rs Foto: Instagram printscreen)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track