VESIĆ OBIŠAO PIJACU U RIPNJU: Ravnomerno razvijamo sve delove Beograda
Foto: Beoinfo

Reknstruisana prodajna mesta

VESIĆ OBIŠAO PIJACU U RIPNJU: Ravnomerno razvijamo sve delove Beograda

Beograd -

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić obišao je pijacu u Ripnju, koja je nakon rekonstrukcije celog prostora dobila šest rashladnih vitrina sa 12 prodajnih mesta i 59 novih pijačnih tezgi.

Obilasku pijace prisustvovali su i pomoćnik gradonačelnika Aleksandar Marković, član Gradskog veća Miloš Dangubić i predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić. Vesić je istakao da je Ripanj jedno od najvećih naselja na teritoriji grada koje je u prošlosti dugo bilo zapostavljeno, a što je nova gradska vlast pokušala da ispravi tokom protekle četiri godine, saopštio je gradski Sekretarijat za informisanje.

"Rekonstrukcija ove pijace radila se od 5. marta do početka juna i u nju je uloženo oko 20 miliona dinara. Radovi nisu u potpunosti završeni, sledeće nedelje počeće licitacija za tezge, tu su i rashladne vitrine, a u narednoj fazi uradiće se i rekonstrukcija mlečne hale. Na taj ovaj način ova pijaca ne samo da ne zaostaje, već je i u mnogo boljem stanju nego neke u centru grada. To jasno pokazuje našu nameru da ravnomerno razvijamo sve delove grada i da svi građani Beograda imaju iste uslove života", kazao je Vesić.

(Kurir.rs/Tanjug/Foto: Beoinfo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track