Igre bez granica na SC Olimp

Igre bez granica na SC Olimp

Beograd -
Manifestacija je organizovana sa ciljem da promoviše sport osoba sa invaliditetom i da im otkrije mogućnosti bavljenja sportom na bazenu „Olimp”

BEOGRAD - Pod pokroviteljstvom Sekretarijata za sport i omladinu i opštine Zvezdara, sportska manifestacija „Igre bez granica OSI na Zvezdari” održaće se u utorak, 10. jula, od 19 časova na bazenu SC „Olimp”, Vjekoslava Kovača 11.

U okviru manifestacije promotivno će nastupati najbolji plivači sa invaliditetom iz Beograda: Ana Jovović, Teodora Stanković, Radomir Muminović, Igor Despotović, Slobodan Marković.

Svi učesnici, koji se do ponedeljka prijave za učešće imaće priliku da učestvuju u velikom broju igara u vodi, poput košarke, odbojke, vaterpola.

Organizator manifestacije je Društvo za sport i rekreaciju invalida Zvezdare u partnerstvu sa Sportskim savezom osoba sa invaliditetom Beograd.

Manifestacija je organizovana sa ciljem da promoviše sport osoba sa invaliditetom i da im otkrije mogućnosti bavljenja sportom na bazenu „Olimp”.

Nakon takmičarskog dela proglašenja pobednika i dodele nagrada, uslediće druženje uz prigodno posluženje u prostorijama društva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track