Najnovije vesti

TINEJDŽERKU NAPALE VRŠNJAKINJE NA ČUKARIČKOJ PADINI: Udarile je nekoliko puta a onda joj ukrale mobilni, novac i ličnu kartu
Ilustracija, Foto: Dragana Udovičić

ISTRAGA U TOKU

TINEJDŽERKU NAPALE VRŠNJAKINJE NA ČUKARIČKOJ PADINI: Udarile je nekoliko puta a onda joj ukrale mobilni, novac i ličnu kartu

Beograd

Beograđanka I. S. (19) napadnuta je noćas oko 0.30 na stepeništu koje Banovo brdo spaja sa Čukaričkom padinom, u dnu Kijevske ulice, a na nju su nasrnule dve devojke njenih godina, udarile je nekoliko puta i otele joj mobilni telefon, novac i ličnu kartu.

 

I. S. je Kijevskom ulicom išla ka stepeništu, a prema rečima očevidaca, za njom su išle dve devojke sličnih godina. Kada je I. S. krenula niz stepenice, koje su neretko neosvetljene i veoma nepregledne, devojke su iskoristile momenat i na nju nasrnule daveći je i nanoseći joj povrede.

 

"Samo sam čuo da neko doziva upomoć sa stepenica, i kada sam krenuo da vidim šta se dešava, ugledao sam da dve devojke užurbano odlaze ka crvenim zgradama u Toše Jovanovića. Na stepenicama sam zatekao preplašenu devojku, koja je rekla da su je napale i otele joj telefon", priča jedan od očevidaca ovog nemilog događaja.

 

Kako je napadnuta devojka objasnila, u masci od telefona je držala novac i ličnu kartu, koju su napadačice bacile nakon što su uzele ono što je vredno.

Komšije su u međuvremenu pozvale policiju, a preplašena devojka je u napadu lakše povređena i ima ogrebotine i modrice.

 

Inače, prema rečima žitelja ova dva naselja, tim stepenicama osnovci sa Čukaričke padine odlaze u škole koje se nalaze na Banovom brdu, zbog čega je briga za bezbednost najmlađih dodatno povećana nakon ovog događaja.

 

Kurir.rs/Blic/J. Aleksić/Foto: Dragana Udovičić

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...