PAS U KRNJAČI DRŽAO CELU ZGRADU POD OPSADOM: Izgubljeni staford ušetao u ulaz pa ostao čitav dan! Režao i lajao, niko nije smeo ni da proviri (FOTO)
Foto: EPA/Ilustracija

Nisu izašli iz kuće dok nije došla veterina

PAS U KRNJAČI DRŽAO CELU ZGRADU POD OPSADOM: Izgubljeni staford ušetao u ulaz pa ostao čitav dan! Režao i lajao, niko nije smeo ni da proviri (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - U Tomaševačkoj ulici u Krnjači stanari jedne zgrade ostali su prošle nedelje zarobljeni u svojim stanovima na potpuno nesvakidašnji način.

Pas rase američki staford terijer, po svemu sudeći izgubljen, ušetao je u njihovu zgradu i tu ostao čitavog dana, do dolaska Veterine, objavio je Loby-info.

Jedna od stanarki iz ove zgrade, ostala je sa troje dece u svom stanu, jer je kako kaže, pas satima stajao baš ispred njenih vrata i režao. Iako zvuči bezazleno, njen strah potpuno je opravdan, jer je pas očigledno bio zbunjen, pa se nije moglo pretpostaviti kakve će biti njegove reakcije.

Ovaj pas došetao je u njihovu zgradu u nedelju oko 9 časova. Kako objašnjava sugrađanka, sve vreme je bio u hodniku. Pas je bio agresivan, stajao je, gledao i režao. Pokušala je putem društvenih mreža da pronađe vlasnika psa, ali niko se nije javio.

Pas je imao ogrlicu, pa je jedan od komšija uspeo da mu stavi lanac svog psa i veže ga ispred zgrade, što se dogodilo oko 18 sati, gde je ostao do dolaska nadležnih iz Veterine Beograd, oko 21 čas uveče.

Utvrđeno je da je vlasnički pas i poslat je u prihvatilište u Rakovicu.

(Kurir.rs/Loby-info/Foto: EPA/Ilustracija)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track