Najnovije vesti

IZMENE TRAMVAJSKIH LINIJA ZA VIKEND: 2, 7, 9 i 12L voze drugačijom trasom
Foto: Marina Lopičić

saobraćaj u prestonici

IZMENE TRAMVAJSKIH LINIJA ZA VIKEND: 2, 7, 9 i 12L voze drugačijom trasom

Beograd

Zbog zamene visokonaponskog kabla u Karađorđevoj ulici, između Ekonomskog fakulteta i Savskog trga, za vikend će doći do izmene u tramvajskom saobraćaju u tom delu grada.

 

Tako će tramvaji na liniji 2 saobraćati na relaciji: Pristanište - Dorćol - Vukov spomenik - Trg Slavija - Glavna železnička stanica - Gospodarska mehana.

"Sedmica" će saobraćati na relaciji: Ustanička - Dorćol - Pristanište - Novi Beograd (Blok 45), a "devetka" trasom: Banjica - Glavna železnička stanica - Gospodarska mehana, navedeno je sa sajtu Gradske uprave.

 

Vozila na liniji 11 ići će redovnom trasom, dok će tramvaji sa oznakom 12L saobraćati na relaciji: Omladinski stadion - Glavna železnička stanica - Gospodarska mehana.

 

Uključenje tramvaja na trase, sa svih linija, i isključenje za Depo "Sava" biće moguće samo preko Pristaništa i Dorćola, a na izmenjenom delu trase vozila će koristiti postojeća stajališta linija gradskog prevoza.

 

Redovan režim saobraćaja se uspostavlja u ponedeljak, na svim linijama, osim na liniji 2, pa će tramvaji sa unutrašnjeg kruga i dalje saobraćati na relaciji: Pristanište - Dorćol - Vukov spomenik - Trg Slavija - Glavna železnička stanica - Gospodarska mehana.

 

Radove na zameni visokonaponskog kabla u Krađorđevoj izvodiće Elektromreža Srbije. Kako se navodi u saopštenju Sekretarijata za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima, tramvaji marke KAF biće zamenjeni drugim tipom vozila.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...