Najnovije vesti

SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA: Imenovani direktori javnih komunalnih preduzeća
Foto: Printscreen

izglasano

SKUPŠTINA GRADA BEOGRADA: Imenovani direktori javnih komunalnih preduzeća

Beograd

Skupština grada Beograda imenovala je danas direktore pojedinih javno-komunalnih preduzeća.

 

Za direktora JKP "Gradska čistoća" imenovan je Marko Popadić, umesto dosadašnjeg Miroslava Bogdanovića, dok će direktor "Pogrebnih usluga" i naredne četiri godine biti Dragan Baltovski.

 

JKP "Gradske pijace" naredne četiri godine vodiće Bojan Bajagić, a na čelu preduzeća Zelenilo Beograd", ostaje Slobodan Stanojević.

 

Vladimir Brašić imenovan je za direktora Gradskog stambenog, a Branislav Popović, kao i do sada, vodiće Direkciju za građevinsko zemljište i izgradnju Beograda.

 

Aleksandar Cincar Popovski ostaće direktor Javnog osvetljenja do 2022. godine.

 

Nove stare direktore dobili su i Beograd put i Parking servis, pa će na čelu prvog biti Ivan Tejić, a drugog Andrija Čupković.

 

Skupština je imenovala i vršioca dužnosti direktora GSP Beograd, pa će u narednih godinu dana to preduzeće voditi Radiša Momčilović.

 

Za v.d. direktora Infostana imenovan je Strahinja Danilović, dok će tu funkciju u preduzeću Beogradske elektrane obavljati Rade Basta.

 

V.d. direktora JVP Beogradvode biće Nenad Đinđić, dok će u narednih godinu dana, kao v.d. direktora Hipodrom Beograd voditi Risto Kostov.

 

Za Sava centar i Adu Ciganlijau nijedan kandidat nije ispunio uslove za imenovanje, pa će ih voditi dosadašnji direktori u v.d. statusu.

 

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...