GREJNE PROBE U BEOGRADU OD 1. DO 10. OKTOBRA: Grejna sezona počinje polovinom narednog meseca
Foto: Profimedia

uskoro grejanje

GREJNE PROBE U BEOGRADU OD 1. DO 10. OKTOBRA: Grejna sezona počinje polovinom narednog meseca

Beograd -

Pred početak grejne sezone, koja zvanično počinje 15. oktobra, JKP "Beogradske elektrane", obaviće od 1. do 10. oktobra funkcionalne probe.

Kako se navodi u saopštenju Beogradskih elektrana, funkcionalne probe podrazumevaju proveru rada energetskih objekata - toplana i kotlarnica - čime se uporedo vrši provera i funkcionalnost toplovodne mreže, toplotnih predajnih stanica, a prema potrebi i pojedinih kućnih grejnih instalacija. Kako se napominje, funkcionalne probe ne podrazumevaju početak grejne sezone.

"Beogradske elektrane" apeluju na korisnike da ne upućuju reklamacije Dispečerskom centru - Službi za prijem reklamacija ukoliko im radijatori nisu topli, jer se pod funkcionalnim probama podrazumeva provera rada sistema, a ne zagrevanja stambenog i poslovnog prostora.

Korisnici sistema daljinskog grejanja prvenstveno bi trebalo da obrate pažnju na ispravnost svojih unutrašnjih instalacija i ukoliko primete curenje vode iz instalacija, kvar prijavljuju Dispečerskom centru - Službi za prijem reklamacija pozivom na broj telefona 011/20-93-100.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja