SKANDALOZNO! BAHATI TAKSISTI PONOVO NAPALI CARGO VOZAČA: On ubacivao kofere stranke, a onda je taksista prišao, počeo da ga psuje i uništava mu auto!
Foto: Profimedia

incident

SKANDALOZNO! BAHATI TAKSISTI PONOVO NAPALI CARGO VOZAČA: On ubacivao kofere stranke, a onda je taksista prišao, počeo da ga psuje i uništava mu auto!

Beograd -

U Beogradu je sinoć taksista ponovo napao CarGo vozača koji je prevozio stranku i tom prilikom je značajno oštetio njegovo vozilo. Do napada je došlo pola sata nakon ponoći na Bulevaru Franša D Eperea, a prema rečima CarGo vozača stranka je bila veoma uznemirena i uplašena.

Kako nam je rekao CarGo vozač, incident se desio kada je ubacivao kofere stranke u automobil, prilikom čega ga je taksista primetio i krenuo da ga vređa. CarGo vozač je dodao da se stranka u tom momentu nalazila u vozilu, a on je morao da se zaključa jer nije želeo da pravi dalji problem.

“Prišao mi je taksista i krenuo je da me vređa i da se dere. Mi smo ušli u auto, a on je počeo da udara u staklo i retrovizor. Šutirao je auto i ogrebao je haubu”, kazao je vozač, koji je i dalje u šoku, i dodao da je najveći problem bio to što je stranka bila veoma uznemirena i uplašena.

CarGo kompanija je saopštila da osuđuje napad na svog partnera vozača i pozvala je nadležne državne organe da reaguju i spreče dalje napade i incidente.

Podsetićemo da ovo nije prvi napad taksista na CarGo vozača. Još jedan incident desio se u aprilu mesecu kod Vukovog spomenika u Beogradu kada su šestorica taksista fizički napala CarGo vozača, pretila mu pištoljem i oštetila njegovo vozilo. CarGo je tada naveo da se i ranije dešavalo da taksisti prete CarGo partnerima vozačima, da ometaju njihov rad i onemogućavaju mušterijama da uđu u vozilo, da ih snimaju, slikaju i prate.

Da podsetimo, taksisti su u maju blokirali Trg Slavija u Beogradu prilikom čega su zahtevali da se ugasi rad aplikacije CarGo, jer prema njhovim navodima, oni nelegalno posluju. Međutim, sa njihovim zahtevima se nije saglasilo većina njihovih kolega, među kojima i članovi najvećih i najbrojnijih beogradskih udruženja, koji tvrde da iza svega stoje lični interesi.

(Kurir.rs/Foto ilustracija: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track