Najnovije vesti

OPET TI? ULAZI! Dečak (9) iz Beograda prijavio da je vozač belog kombija pokušao DA GA OTME! Ali kamere su otkrile PRAVU ISTINU
Foto: profimedia-0280001861

Surčin

OPET TI? ULAZI! Dečak (9) iz Beograda prijavio da je vozač belog kombija pokušao DA GA OTME! Ali kamere su otkrile PRAVU ISTINU

Beograd

Novi slučaj lažnog prijavljivanja pokušaja otmice dece zabeležen je u beogradu. Naime, nakon Novog Sada i beogradskih naselja Čukarica i Grocka, i mališan iz Surčina je lažno prijavio da je zamalo postao žrtva otmičara.

Kako se nezvanično saznaje, iako je devetogodišnji učenik jedne osnovne škole podigao policiju na noge sa pričom o belom kombiju, ispostavilo se da je ponovo reč o lažnoj uzbuni.

- Uznemireni roditelji dečaka naime prijavili su da se pored mališana za vreme velikog odmora dok je stajao na kapiji dvorišta škole zaustavio beli kombi i da mu je vozač rekao "Opet ti, ulazi!", a zatim izašao i pojurio ga. Dečak je navodno jedva uspeo da pobegne. U razgovoru sa roditeljima, a potom i školskim psihologom dete je ostalo pri svojoj tvrdnji i jedino navelo da je kombi bio žut, odnosno da se zabunio zbog straha, i pomešao boju - priča izvor.

Srećom, snimci sa video kamera iz ulice su ubrzo pokazali da ne samo da nijedan kombi nije prošao ulicom, već nije bilo nijednog vozila u vreme školskog odmora, a ponajmanje događaja koji je dečak opisao.

Podsetimo, i juče je u beogradskoj opštini Grocka prijavljen pokušaj otmice devetogodišnje devojčice, ali se ispostavilo da je reč o lažnoj uzbuni.

Ona je ispričala da su je u centru Grocke dva muškarca u sivom automobilu presrela i pokušala da je uguraju u vozilo. Policija je po prijavi odmah reagovala, ali se na kraju ispostavilo da je devojčica izmislila ceo događaj.

Roditeljima je priznala da je sve izmislila, jer je izostala iz škole da bi bila sa prijateljima i zadržala se duže nego što je planirala, te je bila u strahu da će se roditelji naljutiti na nju.

(Kurir.rs)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...