TOPLIČANI, NA OKUP: Ovogodišnje Topličko veče u Beogradu održaće se 23. novembra
Foto: toplickevesti.com

svečano

TOPLIČANI, NA OKUP: Ovogodišnje Topličko veče u Beogradu održaće se 23. novembra

Beograd -

BEOGRAD- U petak, 23. novembra 2018. godine sa početkom od 20 časova održaće se tradicionalno druženje „Topličko veče 2018“, u restoranu "Belvud" u Beogradu, u ulici Kneza Višeslava broj 27 na Košutnjaku.

Cilj ovog druženja, na kome će se okupiti oko 500 gostiju (Topličani i prijatelji Topličana), je širenje prijateljstva i promovisanje topličkog kraja preko privredno-turističkih potencijala.

Svake godine, jedna od topličkih opština je domaćin ovog tradicionalnog druženja. Domaćinstvo podrazumeva mogućnost video prezentacije opštine, organizovanja i dovođenja svih uspešnih privrednih subjekata sa teritorije svoje opštine, koji će izložiti svoje proizvode i upoznati goste sa mogućim privredno-turističkim potencijalom. Pored toga, opština domaćin ima mogućnost da za to veče priredi kulturno-umetnički program i dovede uspešnu muzičku grupu sa svoje teritorije koja će ujedno da se promoviše u Beogradu i da zabavlja prisutne goste uz muziku. Takođe, ukoliko domaćin smatra da je potrebno, može da obezbedi voditelja koji će na adekvatan način da vodi program večeri.

Ove godine, po ustaljenom redosledu opština Žitorađa je domaćin. Ulaznice (i kuponi) se mogu obezbediti u periodu od 15.10. do 20.11.2018.god. na sledećim mestima, i to:

- Auto servis Kiler, Ulica Tošin bunar 63B, Beograd. Kontakt: 063 206723 (Stojan Cvetković). Svakog radnog dana u periodu od 08:00 – 17:00 časova

- Turistička agencija "Sonik turs", Ulica Bulevar kralja Aleksandra 112, Beograd. Kontakt: 063 201163 (Peđa Jakovljević). Svakog radnog dana u periodu od 10:00 – 18:00 časova.

Obezbeđena ulaznica (i kupon) omogućava dobijanje pića dobrodošlice i kompletan meni uz muzički program.

Pored toga, korišćenje parkinga za sve goste, za celo veče je besplatno.

Dobro je da se družimo i da imamo nekoga s kim možemo da budemo onakvi kakvi jesmo, saopštilo je rukovodstvo Udruženja topličana u Beogradu.

(Kurir.rs/toplickevesti.com)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track