300 RADNIH MESTA U PONUDI, ŠANSA ZA NEZAPOSLENE: Sajam zapošljavanja u Mladenovcu 26. oktobra, evo za koga ima posla
Foto: AP/Ilustracija

od 10 do 13 časova

300 RADNIH MESTA U PONUDI, ŠANSA ZA NEZAPOSLENE: Sajam zapošljavanja u Mladenovcu 26. oktobra, evo za koga ima posla

Beograd -

BEOGRAD - Sajam zapošljavanja biće organizovan u Mladenovcu 26. oktobra, a više od 30 firmi ponudiće posao za oko 300 radnika različitih zanimanja i stepena kvalifikacije, najavila je danas Nacionalna služba za zapošljavanje.

Na sajmu će učestvovati i predstavnici Nemačke organizacije za međunarodnu tehničku saradnju (GIZ) koji će predstaviti projekat "Podsticanje zapošljavanja mladih".

Potrebni su, pored ostalog, prodavci, pekari, poslastičari, fizički i pomoćni radnici, vozači, magacioneri, metalobrusači, metalostrugari, kranisti i viljuškaristi, bravari, operateri na CNC mašinama, inženjera energetike, zidari, tesari, armirači, stolari....

Sajam zapošljavanja se održava u Sportsko rekreativnom centru "Ljubomir Ivanović Gedža", a trajaće od 10 do 13. Nezaposleni će moći da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV).

Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV.

(Kurir.rs/Beta/Foto: AP/Ilustracija)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track