KUĆA BEZ DOMAĆINA! NASELJE U OVČI DANIMA BEZ GREJANJA: Nadležni izvođači tvrde da je sve u redu, a stanari sa decom se SMRZAVAJU!
Foto: Kurir

BRUKA

KUĆA BEZ DOMAĆINA! NASELJE U OVČI DANIMA BEZ GREJANJA: Nadležni izvođači tvrde da je sve u redu, a stanari sa decom se SMRZAVAJU!

Beograd -

Stanovnici dela naselja za izbeglice na Ovčanskom putu danima su bez grejanja, tvrde stanari. Pošto su nadležni nemi, očajni ljudi obratili su se Kuriru.

Kako su nam objasnili, jedan manji deo naselja ima grejanje i u tim stanovima stanari mogu da podešavaju na radijatorima temperature u stanu, ali zato drugi deo ga nema.

"Mi smo se bunili i zvali smo da nam srede grejanje. Ne radi se o jednoj zgradi, već o desetinama stanova! Poslali su neku firmu koja je trebalo da sredi grejanje, ali umesto toga rekli su nam da se grejanje automatski aktivira kada ima manje od 15 stepeni napolju. To nije tačno, jer čitav Beograd je imao grejanje ovih dana a mi nismo. Uostalom, i stanari u delu naselja su ga imali, samo nama to nije bilo omogućeno", požalio se jedan čitalac Kurira.

U ovom naselju ima preko 230 stanova. Redakcija Kurira pozvala je firmu na telefon koji je istaknut na jednoj od zgrada, ali su oni rekli da grejanja ima.

"Grejanje funkcioniše normalno. Automatski se uključi čim padne temperatura ispod 15 stepeni", rekli su nam oni.

Inače, grejna sezona u Beogradu je počela 15. oktobra a ovih dana većina stanova u gradu bila je topla.

Dok nadležni tvrde da je sve u redu, građanima ostaje da se smrzavaju do daljeg.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track