NOVI BEOGRAD ZATVOREN ZA SAOBRAĆAJ I U OVU NEDELJU: Ovim najprometnijim ulicama nećete moći! Evo kuda će autobusi
Foto: Google Street View

izmena režima

NOVI BEOGRAD ZATVOREN ZA SAOBRAĆAJ I U OVU NEDELJU: Ovim najprometnijim ulicama nećete moći! Evo kuda će autobusi

Beograd -

Pod pokroviteljstvom gradskog Sekretarijata za sport i omladinu, Atletski savez Srbije organizuje manifestaciju „Srbija Maraton”, pri čemu će doći do zatvaranja saobraćaja u nedelju, 4. novembra, saopštavaju iz Beokom servisa. Trka startuje u 10 časova ispred „Štark Arene” u Bulevaru Zorana Đinđića, a cilj je u samoj „Areni”. Očekuje se da trka bude završena u 12 časova.

Tokom održavanja trke, za saobraćaj će se zatvarati saobraćajnice u dve faze: – saobraćaj će od 5 do 8 časova biti zatvoren u ulicama Španskih boraca, na delu od Bulevara Arsenija Čarnojevića do raskrsnice sa Bulevarom Zorana Đinđića (oba smera), i Bulevaru Zorana Đinđića (samo smer ka gradu), od Španskih boraca (uključujući i raskrsnicu) do Ulice antifašističke borbe (bez ulaženja u raskrsnicu). – od 8 do 12 časova saobraćaj će biti zatvoren u Bulevaru Mihajla Pupina, od Ušća do Bulevara umetnosti, Španskih boraca, od Bulevara Milutina Milankovića do Bulevara Mihajla Pupina, Bulevaru Zorana Đinđića i Bulevaru Milutina Milankovića, od Milentija Popovića do Omladinskih brigada.

foto: Petar Lazović

Takođe će tokom održavanja ove manifestacije doći do promene u radu linija javnog prevoza. – u periodu od 5 do 8 časova linije JGP-a saobraćaće na sledeći način: linija br. 17 će u smeru ka Zemunu saobraćati redovno, dok će u smeru prema Konjarniku saobraćati Ulicom omladinskih brigada, Bulevarom Arsenija Čarnojevića i dalje redovno; linija br. 68 će u smeru ka Bloku 70 saobraćati redovno, dok će u smeru prema Zelenom vencu saobraćati ulicama Omladinskih brigada, Bulevarom Arsenija Čarnojevića, Antifašističke borbe, Bulevarom Zorana Đinđića i dalje redovno; linije br. 70 i 74 će u oba smera saobraćati Bulevarom Arsenija Čarnojevića, Ulicom omladinskih brigada, Bulevarom Zorana Đinđića i dalje redovno;

foto: Printscreen Google Street View

u periodu od 8 do 12 časova za saobraćaj se zatvaraju Bulevar Mihajla Pupina (oba smera), od Ulice ušće (bez ulaženja u raskrsnicu) do Bulevara umetnosti, Ulica španskih boraca (oba smera), na delu od Ulice Milutina Milankovića do Bulevara Mihajla Pupina, Bulevar Arsenija Čarnojevića – izlazi na ulicu Španskih boraca iz oba smera, Bulevar Zorana Đinđića (oba smera), na delu od Ulice Milentija Popovića (bez ulaženja u raskrsnicu) do ulaza na prvi parking nakon Ulice antifašističke borbe (uključujući i raskrsnicu sa Ulicom antifašističke borbe) i Ulica Milutina Milankovića (smer prema Ulici Tošin bunar) na delu od Ulice omladinskih brigada (bez ulaženja u raskrsnicu) do Ulice Milentije Popovića (bez ulaženja u raskrsnicu).

foto: Nebojša Mandić

Linije JGP će u ovom periodu saobraćati na sledeći način:

– vozila sa linija broj 16, 65, 72, 75, 77, 78 i 83 će u oba smera saobraćati Bulevarom Nikole Tesle, Ulicom trešnjin cvet i dalje redovnim trasama; – vozila sa linije br. 60 će u smeru ka toplani saobraćati ulicama Brodarska – Jurija Gagarina (smer ka mostu „Gazela”) – polukružno kod skretanja za Ulicu Milutina Milankovića – Jurija Gagarinai i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom; – vozila sa linija br. 67 i 68 će u smeru ka Bloku 70 (70A) saobraćati trasom: Bulevar Nikole Tesle – Trešnjin cvet – Bulevar umetnosti – Bulevar Zorana Đinđića – Omladinskih brigada i dalje redovno, dok će u suprotnom smeru saobraćati ulicama Omladinskih brigada – Milutina Milankovića – Milentija Popovića i dalje redovnom trasom; – vozila sa linije br. 71 će u smeru ka Ledinama saobraćati trasom: Bulevar Nikole Tesle – Trešnjin cvet – Bulevar umetnosti – Bulevar Zorana Đinđića – Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati ulicama Bulevar Milutina Milankovića – Milentija Popovića – Bulevar Mihajla Pupina i dalje redovnom trasom;

– vozila sa linija br. 70 i 74 će u oba smera saobraćati trasom: Bulevar Zorana Đinđića – Omladinskih brigada – Bulevar Arsenija Čarnojevića i dalje redovnom trasom; – vozila sa linije br. 94 će u smeru ka Bloku 45 saobraćati trasom: Most na Adi – Jurija Gagarina – Marka Hristića – Đorđa Stanojevića – Omladinskih brigada i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom; – vozila sa linije br. 95 će u smeru ka Bloku 45 saobraćati trasom: Milentija Popovića – levo u Milutina Milankovića – Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom; – pošto tramvajski saobraćaj u vreme trke neće funkcionisati, vozila sa privremene linije br. 7A će saobraćati u smeru ka Bloku 45 sledećom trasom: Milentija Popovića – levo u Milutina Milankovića – Jurija Gagarina i dalje redovnom trasom, dok će u suprotnom smeru saobraćati redovnom trasom; – vozila sa linije EKO 1 će saobraćati u smeru ka naselju Belvil trasom: Milentija Popovića – Milutina Milankovića – Jurija Gagarina – Marka Hristića – Đorđa Stanojevića – Naselje Belvil, dok će u smeru ka Vukovom spomeniku saobraćati: Omladinskih brigada – Milutina Milankovića – Milentija Popovića i dalje redovnom trasom.

(Kurir.rs/Beoinfo/Foto: Google Street view)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track