AKCIJA NA TRGU SOJE JOVANOVIĆ: Nova stranka, DS i  Pokret centra podsećaju na obećanje rekonstrukcije Kalenić pijace (FOTO)
Foto: Kurir

Opozicija predstavila "izložbu laži zamenika gradonačelnika"

AKCIJA NA TRGU SOJE JOVANOVIĆ: Nova stranka, DS i Pokret centra podsećaju na obećanje rekonstrukcije Kalenić pijace (FOTO)

Beograd -

BEOGRAD - Nova stranka, Demokratska stranka i Pokret centra organizovali su danas akciju na vračarskom trgu Soje Jovanović, podsećajući na obećanja zamenika gradonačelnika Gorana Vesića povodom rekonstrukcije Kalenić pijace.

foto: Kurir

"Svedoci smo još jednog od bezbroj neispunjenih obećanja naprednjačke vlasti na Vračaru. Građanke i građani Vračara više ne veruju lažnim obećanjima opštinskih vlasti i danas su opet pokazali želju da ovu bahatu vlast kazne na sledećim izborima. Danas smo na Trgu Soje Jovanović sa partnerima iz Demokratske stranke, Pokreta centra podsetili svoje komšije na neispunjena obećanja Gorana Vesića u vezi sa Kalenić pijacom i opet potvrdili da je Nova stranka svuda gde postoji iskren otpor ovoj vlasti", poručio je član opštinskog odbora NOVE Marko Živković.

foto: Kurir

Sa njim je saglasan i Miloš Hinić, predstavnik Demokratske stranke, koji je istakao da opozicija pomenutom izložbom želi da podseti Vračarce na sve laži Gorana Vesića, jer je još 2016. godine obećavao rekonstrukciju Kalenićeve pijace za dve godine, a do sada je završena samo prva faza, i to drastično drugačija od predstavljenog projekta. Svakodnevno smo svedoci naprednjačkog kažnjavanja Vračara i lopovluka, poput slučaja prve Art Deko zgrade u Beogradu iz 1927. godine u Topolskoj ulici koja je srušena zarad investitorskih interesa. Sigurni smo da će građani Vračara umeti sve to da kazne na prvim narednim izborima", uveren je Hinić.

(Kurir.rs/Foto: Kurir)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track