Najnovije vesti

STIGLE UNIFORME: Ovako će odsad za volanom izgledati GSP vozači! (FOTO)
Foto: Aleksandar Jovanović/Ilustracija

uniformisani

STIGLE UNIFORME: Ovako će odsad za volanom izgledati GSP vozači! (FOTO)

Beograd

BEOGRAD - Nešto više od 38.000 dinara ili oko 320 evra koštalo je GSP Beograd oblačenje svakog vozača kako bi ubuduće u vozilima javnog gradskog prevoza, zimi i leti, bili uniformisani.

“Namesti kravatu i stavi kačket na glavu”, tako će verovatno u narednom periodu glasiti podsetnik vozača GSP prilikom odlaska na posao, jer je dugo najavljivana uniforma konačno stigla.

foto: Printscreen Facebook

Naime, u magacine najvećeg gradskog prevoznika dostavljeno je više od 2.800 kompleta zimskih odela, uključujući i ona za pripadnice lepšeg pola. Za cipele će morati da se sačeka, pošto je tender za obuću propao, te je novi raspisan tek pre nekoliko dana.

Ovde možete pogledati javne nabavke GSP

Svako od vozača će u svom kompletu zadužiti: jednu jaknu, po dvoje letnjih i zimskih pantalona, tri košulje, tri letnje majice, te kravatu i kačket.

foto: Petar Lazović

Najskuplja stavka na spisku je univerzalna, tamno plava jakna koja košta 9.960 dinara sa PDV, a istu cenu dele kravata i kačket koji su najjeftiniji i koštaju po 714 dinara sa PDV.

Na mestu vozača u GSP “Beograd” radi 79 žena (prema trebovanju u ugovoru), pa će one umesto pantalona nositi suknje čija je cena 3.312 dinara.

(Kurir.rs/Blic/Jovanka Ninković/Foto: Aleksandar Jovanović)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...