NAJVEĆA ZGRADA U SRBIJI: Počinje izgradnja "Kule Beograd" 168 metara ČISTOG LUKSUZA! Pogledajte kako će izgledati (VIDEO)
Foto: printscreen

NAJVEĆA ZGRADA U SRBIJI: Počinje izgradnja "Kule Beograd" 168 metara ČISTOG LUKSUZA! Pogledajte kako će izgledati (VIDEO)

Beograd -

Predstavnici kompanije "Beograd na vodi" i italijanske građevinske firme "Picaroti"potpisali su ugovor o izgradnji "Kule Beograd" u priobalju Save. Ta zgrada sa 40 spratova biće najviša u Srbiji, a biće završena 2021. godine.

Radovi na izgradnji “Kule Beograd”, visoke 168 metara, počeće u decembru ove godine, saopštila je kompanija “Beograd na vodi”. Na poslednjem spratu te zgrade biće vidikovac.

Generalni direktor kompanije “Beograd na vodi” Nikola Nedeljković rekao je će Kula Beograd kao “monumentalna građevina naglašavati duh i lepotu” glavnog grada Srbije.

– Ova jedinstvena građevina će ponuditi neuporediv životni stil građanima i učiniti Beograd još atraktivnijom destinacijom – kazao je on.

Predstavnik kompanije “Picaroti” Marko Faroldi rekao je da ta firma posluje više od 100 godina u 20 zemalja i da će svoje “internacionalno znanje iskoristiti kako bi se na jedinstven način izgradila Kula Beograd”.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track