Najnovije vesti

OŠTRA OSUDA PREDSEDNIKA BEOGRADSKOG ODBORA NOVE STRANKE BRANKA MLADENOVIĆA: Kotež danima bez struje, nadležne nije briga
Foto: Kurir

Ostali bez grejanja usred minusa

OŠTRA OSUDA PREDSEDNIKA BEOGRADSKOG ODBORA NOVE STRANKE BRANKA MLADENOVIĆA: Kotež danima bez struje, nadležne nije briga

Beograd

BEOGRAD - Beogradski odbor Nove stranke ocenio je danas da je to što stanovnici Koteža već tri dana nemaju struju nemar prema građanima i poručio gradskoj vlasti da zbog toga neće proći nekažnjeno.

 

U saopštenju te stranke se navodi da je predsednik Gradskog odbora Nove stranke Branko Mladenović izjavio da je snabdevanje električnom energijom u "jednoj evropskoj prestonici 21. veka očigledno postalo luksuz za pojedina beogradska naselja, a nadležni ostaju nemi na apele svojih sugrađana".

 

"Podsećamo da je samo u protekla dva dana struja, konkretno u Kotežu, na duže vremenske intervale nestajala čak dva puta, dok je ista sudbina ubrzo zadesila i meštane naselja Mokri Sebeš koji su bez električne energije već više od 24 časa", rekao je Mladenović, a navodi se u saopštenju.

 

Vesić pravi sebi reklamu

 

Nakon što je Gradski odbor Nove stranke Beograd javno osudio nemar gradske vlasti prema građanima Koteža koji danima muku muče bez struje, dočekali smo da se oglasi i zamenik gradonačelnika Goran Vesić, ali naravno ne u interesu građana, već isključivo praveći sebi promociju, stoji u saopštenju NOVE Beograd.

 

foto: Filip Plavčić

 

"Šta drugo i očekivati od čoveka koji želi da bude gradonačelnik umesto gradonačelnika, te svaku priliku koristi samo za slikanje pred predstavnicima medija. Tako je i prestonički informativni sajt Beoinfo pretvorio isključivo u glasilo sopstvenog marketinga, ali na njemu podatak o tome kada će meštani Koteža i naselja Mokri Sebeš dobiti struju, kao i izvor grejanja za svoju decu, ipak nismo mogli pronaći. Naprotiv, Vesić je, upozorava Branko Mladenović, predsednik beogradskog odbora NOVE, putem medija, navodno zabrinuto, pitao Elektrodistribuciju kada će rešiti pomenuti problem snabdevanja električnom energijom. Upravo zato ne možemo, a da se ne zapitamo da li postoji ustanovljeni sistem komunikacije između Grada Beograda i javnih preduzeća, kao i zašto Goran Vesić koristi nevolju građana za politički marketing", poručio je Mladenović.

 

(Kurir.rs/Beta/Foto: Kurir)

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...