Najnovije vesti

MOGUĆE NESTAŠICE VODE ZA VIKEND: Da se spreme Novi Beograd, Zemun i Surčin, radovi i na Savskom vencu
Foto: AP/Ilustracija

Radovi

MOGUĆE NESTAŠICE VODE ZA VIKEND: Da se spreme Novi Beograd, Zemun i Surčin, radovi i na Savskom vencu

Beograd

BEOGRAD - Potrošači na višim spratovima u Novom Beogradu, Zemunu i Surčinu suočiće se sa padom pritiska u česmama od subote u podne do nedelje u 18 sati zbog radova na mreži, najavljeno je iz "Beogradskog vodovoda".

Zbog radova će sutra od osam do 20 sati ostati suve česme i u delovima Savskog venca.

foto: Beogradski vodovod printscreen

Neodložni radovi predviđeni su u Novom Beogradu, zbog čega je od sutra u podne do nedelje u 18 sati moguć pad pritiska na višim spratovima na opštinama Novi Beograd, Zemun i Surčin, saopšteno je iz "Vodovoda".

Na Savskom vencu bez vode će sutra preko dana ostati potrošači u ulicama Andre Nikolića (između Vase Pelagića i Sanje Živanovića), Sanje Živanovića (između Brzakove i Banjičkih žrtava), Vase Pelagića (između Andre Nikolića i Puškinove), Puškinovoj, Istarskoj, Temišvarskoj, Banjičkih žrtava, Rožajskoj, Stolačkoj i Mila Milunovića.

Za najnužnije potrebe obezbeđene su cisterne s vodom, navode u "Beogradskom vodovodu", ali apeluju potrošači da pripreme neophodne zalihe. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u kontakt centru "Vodovoda" telefonom na broj 3606-606, kao i na sajtu preduzeća.

(Kurir.rs/Blic/Foto: AP/Ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...