Najnovije vesti

EKIPE NA TERENU: Zbog kvara na toplovodu hladni radijatori u nekoliko beogradskih naselja
Foto: Profimedia

nema ni tople vode

EKIPE NA TERENU: Zbog kvara na toplovodu hladni radijatori u nekoliko beogradskih naselja

Beograd

Zbog kvara na delu magistralnog toplovoda koje pokriva toplana "Cerak", deo potrošača u beogradskim opštinama Rakovica i Čukarica ostali su bez grejanja i tople vode.

"Zbog hitne i neophodne popravke kvara na delu magistralnog toplovoda na grejnom podrucju toplane 'Cerak', u Ulici Kneza Višeslava 63, prekinuta je isporuka toplotne energije za grejanje i potrošnu toplu vodu korisnicima u Rakovici, Cerak vinogradima, Filmskom gradu i Skojevskom naselju", objavljeno je na sajtu JKP "Beogradske elektrane".

Kako navode, isporuka je prekinuta potrošacima koji se nalaze u ulicama: Luke Vojvodića, Mile Dimić, Pilota Ratka Jovanovića, Starca Milije, Snežane Hrepevnik, Milice Srpkinje, Kosmajskih odreda, Stojana Jankovića, Marička, Platana, Lipa, Crveni hrastovi, Kedrova, Cerova, Jasenova, Omorika, Kestenova, Breza, Borova, Šavnička, Jablanička, Ratka Mitrovića, Ilije Stojadinovića, Slobodana Perovića, Arčibalda Rajsa i Aljehinova, Brehtova, Dimitrija Avramovića, Stevana Luburića, Vladimira Rolovića, Veljka Petrovića, Miloja Zakića, Arhimandrita Gerasima Zelića, Ane Ahmatove i Godominskoj.

Stručne ekipe JKP "Beogradske elektrane" već su na terenu i počele su sa sanacijom kvara, a potrošaci iz pomenutih ulica mogu da očekuju ponovno snadbevanje toplotnom energijom najkasnije sutra, 25. decembra, u prepodnevnim satima.

(Kurir.rs/Tanjug)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...