SPECIJALNI NOVOGODIŠNJI PROGRAM: Za najmlađe Palilulce 7.500 novogodišjnih paketića
Foto: Tanjug/Rade Prelić

OD GRADA DECI

SPECIJALNI NOVOGODIŠNJI PROGRAM: Za najmlađe Palilulce 7.500 novogodišjnih paketića

Beograd -

BEOGRAD - Najmlađi Palilulci, njih 7.500 dobilo je od te beogradske opštine paketiće uz specijalni novogodišnji program organizovan u Hali Aleksandar Nikolić.

Svečanosti punoj igre i pesme je, kako je predsednik opštine Palilula Aleksandar Jovičić naveo, na zahtev roditelja, prisustvovao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojičić - čovek koji je najveći deo života posvetio deci.

foto: Tanjug/Rade Prelić

Gradonačelinik je rekao novinarima da tih 7.500 paketića koji će izmamiti osmeh na lica najmlađih Palilulaca upravo pokazuje obziljnost koju i opština i grad imaju prema deci.

Dodao je i da će i jedno od pet igrališta koje će se graditi u narednom periodu biti upravo na toj beogradskoj opštini.

Radojičić je pozvao roditelje, da sa decom posete neke od 200 besplatnih sadržaja koje Grad za njih i njihovu decu organizuje.

"Želim vam svima srećnu Novu godinu, da uživate u paketićima i da praznik kao i narednu celu godinu, provedete u radosti", poručio je on uz podsećanje da nema ništa lepše od dečje graje koja se i večeras čuje sa punih tribina tog centra.

foto: Tanjug/Rade Prelić

Prema rečima Jovičića, Opština Palilula je i ove godine organizovala dodelu paketića za svu decu do jedne do šest godina, čime je pokazala koliko su za opštinske i gradske vlasti važna deca, koja su budućnost Srbije.

"I u budućnosti ćemo najmlađima obezbedili najbolje uslove za život i razvoj. Ulagaćemo u škole, vrtiće, svaki roditeljski par dobijaće, kao i do sada bebi kolica", poručio je Jovičić.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja