Najnovije vesti

KVAR NA TOPLOVODNOJ MREŽI:  Bez grejanja ove ulice u centru Beograda, ekipe na terenu
Foto: Profimedia

pokušavaju da lokaliziju kvar

KVAR NA TOPLOVODNOJ MREŽI: Bez grejanja ove ulice u centru Beograda, ekipe na terenu

Beograd

Potrošači koji se nalaze u reonima Obilićevog venca, Topličinog venca, Kosančićevog venca do Brankovog mosta trenutno zbog kvara na toplovodnoj mreži nemaju grejanje, saopštilo je JKP "Beogradske elektrane".

Prema rečima gradskog sekretara za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima Darka Glavaša trenutno je oko 50 objekata u tom delu grada bez grejanja, a ekipe za hitne intervenicije su na terenu.

"Trenutno traže gde je curenje, ne mogu da utvrde gde je kvar i zbog toga puštaju objekat po objekat, da bi utvrdili tačno u kom objektu je kvar. Ekipe ne samo da su na terenu, već se i daljinski pušta deo po deo te mreže, pokušava se lokalizovati kvar", rekao je Glavaš za Tanjug.

Preciznije, bez grejanja su trenutno potrošači u: Brankova 24-32, Pop Lukina 2, 3, Đure Jakšica 8, 9, Cara Lazara 19, Cubrina 1-10, Ivanbegova 3,5,6, Kneza Sime Markovica 3,6,7,8, 9, Kosancicev venac 1, 1a, 2, 4, 19, 20, 29, Zadarska 7, 14, Kralja Petra 1-10, Maršala Birjuzova 43-58, Toplicin venac, Obilicev venac 1-6, Pop Lukina 2, 3, 7, 9, Vuk Karadžica 18, Gracanicka 18, Zadarska 2-8, Zmaj Jovina 1, 3.

(Kurir.rs/Tanjug)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...