Najnovije vesti

EMILIJA IZ BLOKA 45 ZATEKLA RAZLUPAN AUTO NA PARKINGU: Ne možete ni da zamislite šta su joj bacili iz solitera na krov?! Sve se rasprslo
Foto: Profimedia, Printscreen YouTube

ne može čudom da se načudi

EMILIJA IZ BLOKA 45 ZATEKLA RAZLUPAN AUTO NA PARKINGU: Ne možete ni da zamislite šta su joj bacili iz solitera na krov?! Sve se rasprslo

Beograd

BEOGRAD - Jedna Beograđanka zatekla je potpuno uništen krov svog "smart" automobila zbog, kako je policijskim uviđajem utvrđeno, svinjske noge.

Sve se odigralo u Ulici Jurija Gagarina kod broja 197 u Bloku 45, u Novom Beogradu.

- Sinoć oko 19 sati sam parkirala svoj automobil na regularnom parkingu ispred zgrade i sve je bilo u redu. Kada je moj suprug otišao do svojih kola video je da je moj auto potpuno razbijen. Pozvali smo policiju. Oni su konstatovali da se na sedištu nalazi jedna kesica. Kada su otvorili, videli su papak - prepričava nesvakidašnji događaj Emilija N.

Nažalost, policija je nemoćna u ovom slučaju, dok ona, kako dodaje, nema osiguranje koje bi moglo da pokrije štetu. Zato je rešila da pokuša da otkrije ko je krivac i najpre sve objavila na svom Instagram profilu.

Parking kod broja 197
Parking kod broja 197foto: Instant Google street view

- Nije prvi put da neko baci nešto kroz prozor, ali ipak ne mogu da verujem da se ovo dogodilo. Ceo automobil je prekriven staklom. Ne verujem da je neko bacio kesu s papkom oko tri sata posle ponoći, već ranije. Tako da je verovatno neko sa prizemlja čuo - kaže Emilija.

Podsetimo, Nikola N. zatekao je demoliran automobil u Ulici Milana Toplice 25 u Borči, da bi se kasnije ispostavilo da su krivci psi lutalice koji su jurili mačku zavučenu u motorni deo.

Nikola je, takođe, događaj prijavio policiji, ali rezultata nije bilo i pošto nema odgovarajuće osiguranje, kako je rekao, sam mora da plati štetu od 350 evra.

(Kurir.rs/Blic/Foto: Youtube printscreen/Profimedia/Ilustracija)

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...